Lirik Lagu Keloro-loro Didi Kempot

Lirik Lagu Keloro-loro Didi Kempot

Dadi ngene lelakon iki
Urip koyo ning pucuking arit

Kowe sing tak tresnani
Kowe sing tak ugemi
Ra nyono ra ngiro
Malah lali

Wis tekan kene
Karepmu [lakumu] tak etutke
Aku malah koe padak-padake
Sanajan aku wong deso aku ora trimo
Pilih siji aku opo kae

Sopo wonge ora keloro-loro
Adoh dulur adoh karo wong tuwo
Sopo wonge ora keloro-loro
Wis neng parang uripku disio-sio

Pencarian Terbaru:

 cord bojo lorolirik bojo loro dan artinyaarti lirik bojo lorobojo loro lirik dan artilirik dan terjemahnya lagu bojo lorolirik lagu bojo loro artinyalirik lagu bojo loro translate bahasa indonesialirik lagu dan terjemahan bojo loro
Lirik Lagu Keloro-loro Didi Kempot | liriklagumu93 | 4.5
close