Lirik Lagu Keloro-loro Didi Kempot


Lirik Lagu Keloro-loro Didi Kempot

Dadi ngene lelakon iki
Urip koyo ning pucuking arit

Kowe sing tak tresnani
Kowe sing tak ugemi
Ra nyono ra ngiro
Malah lali

Wis tekan kene
Karepmu [lakumu] tak etutke
Aku malah koe padak-padake
Sanajan aku wong deso aku ora trimo
Pilih siji aku opo kae

Sopo wonge ora keloro-loro
Adoh dulur adoh karo wong tuwo
Sopo wonge ora keloro-loro
Wis neng parang uripku disio-sio


Lirik Lagu Keloro-loro Didi Kempot | liriklagumu93 | 4.5