Lirik Lagu Dalan Anyar Didi Kempot

Lirik Lagu Dalan Anyar oleh Didi Kempot

Kali ini kami akan berbagi lirik lagu dari  Didi Kempot yang berjudul dalan anyar atau jalan baru. Anda pasti sudah tidak asing dengan salah satu master lagu keroncong dan campursari ini. Sudah banyak sekali lagu-lagu milik DIdi kempot yang populer. Seperti kalung emas, suket teki, stasiun balapan, cidro, dan masih banyak lagu lainnya. Kali ini kami akan berbagi lirik lagu dalan anyar, simak selengkapnya :

kembang tebu sing kabur kanginan,
saksi bisu, sing dadi kenangan..
prasetyamu kuwi mung kiasan,
tresnamu sak ikine ilang..

neng dalan anyar kowe karo sopo,
aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
neng dalan anyar kowe karo sopo,
neng kulon bandara adi sucipto..jogja..

reff:
kembang tebu sing neng sawah ndeso,
ora garing nadyan mongso ketigo..
tansah eling, jamane semono
nganti seprene, tansah katon neng moto..

neng dalan anyar kowe karo sopo,
aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
neng dalan anyar kowe karo sopo,
neng kulon bandara adi sucipto..

neng dalan anyar kowe karo sopo,
aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
neng dalan anyar kowe karo sopo,
neng kulon bandara adi sucipto..

neng dalan anyar kowe karo sopo,
neng kulon bandara adi sucipto..
neng dalan anyar kowe karo sopo,
neng kulon bandara adi sucipto..,jogja..

Pencarian Terbaru:

 chord pamer bojokunci gitar pamer bojochord gitar didi kempot wuyungchord gitar didi kempot pamer bojokunci gitar pamer bojo didi kempotkunci gitar wandra ilange kembangchord didi kempotlirik gunung api purbachord pamer bojo anyarkunci gitar pamer bojo anyar
Lirik Lagu Dalan Anyar Didi Kempot | liriklagumu93 | 4.5