Lirik Lagu Tembang Tresno


Lirik Lagu Tembang Tresno

Padhange Suryo Nanging peteng ning mripatku
Sinare Rembulan nambahi susahing atiku
Tresno Sing tak jaga amung kanggo Sliramu
Nanging, Nyatane aku muk apusi

Padhange Suryo Nanging peteng ning mripatku
Sinare Rembulan nambahi susahing atiku
Tresno Sing tak jaga amung kanggo Sliramu
Nanging, Nyatane aku muk apusi
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji tresno marang aku
Nyatane nyusahke atiku
Tego tenan Kowe nglarani aku
Tego tenan Kowe ngapusi aku
Wis cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungaku
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji tresno marang aku
Nyatane nyusahke atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungaku
Aku pamit lilakno lungaku


Lirik Lagu Tembang Tresno | liriklagumu93 | 4.5