Lirik Lagu Tembang Tresno

Lirik Lagu Tembang Tresno

Padhange Suryo Nanging peteng ning mripatku
Sinare Rembulan nambahi susahing atiku
Tresno Sing tak jaga amung kanggo Sliramu
Nanging, Nyatane aku muk apusi

Padhange Suryo Nanging peteng ning mripatku
Sinare Rembulan nambahi susahing atiku
Tresno Sing tak jaga amung kanggo Sliramu
Nanging, Nyatane aku muk apusi
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji tresno marang aku
Nyatane nyusahke atiku
Tego tenan Kowe nglarani aku
Tego tenan Kowe ngapusi aku
Wis cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungaku
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji tresno marang aku
Nyatane nyusahke atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungaku
Aku pamit lilakno lungaku

Pencarian Terbaru:

 lirik lagu tembang tresnolirik tembang tresnotembang tresno liriktresno nelongso liriklirik lagu tembang tresno ning lamve mulirik lagu tembang tresno neng lambemutek lagu tembang trisnotek tembang tresnoteks lagu tembang tresnolirik lagu tembang tersno
Lirik Lagu Tembang Tresno | liriklagumu93 | 4.5