Lirik Lagu Suket Teki Oleh Didi Kempot

Lirik Lagu Suket Teki Didi Kempot

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff :
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Lirik Lagu Kalung Emas
Lirik Lagu Stasiun Balapan

Pencarian Terbaru:

 lirik lagu suket teki dan artinyaarti kata suket tekisuket teki versi indonesialirik lgu suket tekiamanat lagu suket tekiapa arti suket tekilirik lagu suket teki versi bahasa indonesialirik suket teki dan artinyasuket teki bahasa inggris
Lirik Lagu Suket Teki Oleh Didi Kempot | liriklagumu93 | 4.5