Lirik Lagu Bojo Ketikung Dangdut Hip Hop


Kali ini lirik lagu terbaru akan berbagi lirik lagu bojo ketikung. Buat kamu pecinta musik dangdut, terutama yang tinggal di wilayah Jawa Tengah, Jawa Timur dan Yogyakarta tentu sudah tidak asing lagi dengan lagu ini. Lagu dangdut yang satu ini tidak seperti lagu dangdut pada umumnya, bukan murni dangdut seperti yang kita dengar. Namun diremix dengan musik hip hop. Jangan lupa putar lagunya ya.

Lirik Lagu Dangdut Bojo Ketikung

Jangan opo…. jangan kangkung
Tempe opo…. tempe koro
Ngopo kok bingung…. bojoku ditikung
Popo po ora… aku ra popo

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe

Heee…… kowe koncoku, sing jarene cs ku
Nanging nyatane ning mburi kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak penake
Paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah manaku tau?
Seakan kau arjuna pada engkau kecu
Ra ngango sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo…
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro…

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe

A..ku kurang opo, kok kowe iso tego
Opo ono salah ku trus kowe nikung aku
Opo kudu tak jarno, kok aku kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu sik ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol ning utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee.. bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana sangup ku tahan
Neng ngarep kok apikan neng mburi kok bajingan

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo…
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacut loro…

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe

Yowis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yen wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
Kowe mung tak titeni, kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono
Gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Kok kowe ngragas banget, ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo…
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro…

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng koweNganti kowe nikung, bojone koncone dewe


Lirik Lagu Bojo Ketikung Dangdut Hip Hop | liriklagumu93 | 4.5